luni, 17 august 2015

Bcs16.Ro

Bcs16.Ro - Bcs16 Romania



Cei de la bcs16.ro deţin propriul lor sistem de boosting ce vă oferă jucători fideli cât şi jucători ce provin din redirecte, ce intră pe serverele dumneavoastră.

Site-ul bcs16.ro a fost înregistrat în 2014 şi deabea în anul 2015 mai exact în luna Iulie a fost pus în funcţiune oferind anumitor servere de cs boost gratis (Ei oferă boost gratis pentru a se asigura înainte de a vinde boost că vor putea ţine serverele pline) .

Site-ul bcs16.ro este diferit faţă de celelalte site-uri de boost. Ei recunosc că au MasterServer însă nu e populat destul pentru a ţine multe servere pline şi se folosesc şi de redirecte pentru a le trimite clienţilor jucători . Unele site-uri nu recunosc treaba asta.

Jucătorii trimişi de aceştia sunt 90% străini iar 10% sunt Români . Ei speră că peste un an/doi/trei să evolueze masterserverul şi pe serverele clienţilor să intre mai mulţi jucători Români decât jucători străini.
O parte din jucători au numele BCS16 - Player pentru ca fişierul config este read only iar o parte au numele Jucător # www.bcs16.ro pentru că intră pe o platformă (Platformă deţinută de www.bcs16.ro) şi acea platformă le modifică numele în cazul în care nick-ul jucătorului face reclamă la alt site în afară de www.bcs16.ro

Modalităţile de plată pentru a achiziţiona un boost de la bcs16.ro sunt Paypal sau Transfer Bancar (Ordin de Plata)



Eu vă recomand să cumpăraţi cu încredere boost de la acest site !

Vă mulţumesc că a-ţi citit acest articol şi vă mai aşteptăm pe la noi pentru a afla detalii şi despre alte site-uri de boosting cs !

Download Counter-Strike 1.6 Non-Steam 2015

Un comentariu:

  1. Un site romanesc ce in momentul de fata ofera boost gratuit si asta cred ca pana cand vor atinge cateva zeci de mii de jucatori fideli .
    Recomand Bcs16 Romania

    RăspundețiȘtergere