vineri, 21 august 2015

Turbo-Boost.Ro

Turbo-Boost.Ro

Turbo-Boost.Com @ Site-Boost.Blogspot.Ro

Astăzi 16.08.2015 a apărut site-ul de boost  turbo-boost.ro . Mai jos voi scrie câteva detalii despre acest site si sper să vă conving să nu cumpăraţi boost de la ei.

Cei de la Turbo-Boost.Ro deţin propriul lor masterserver si o platformă de redirecţionare jucători .

Ei folosec NexonUp.bsp pentru a fura jucători cu ajutorul serverelor ce le boostează la alte site-uri ce oferă boost cs 1.6 (setmaster.ro, css.setti.info, gametracker.rs şi posibil că lista va continua..)

Cei de la Turbo-Boost.Ro scriu pe site-ul lor că ''Boostul este fara binduri, toti playeri sunt default 100%'' însă aceşti indivizi ca să atragă clienţi sunt în stare să îşi mintă şi părinţii. Toti jucători ce le intra pe serverele unde au nexonup li se bagă o sumedenie de binduri, nici nu vor mai putea juca liniştiţi pe celelalte servere ..


Modalitatile de plata:
- Paypal

Jucatori trimişi:
- Jucatorii sunt 75% straini si 25% jucători Români.

Nu vă recomand să cumpăraţi boost de la acest site pentru că nu veţi rămâne cu nici un jucător . Cei care cumpără boost de la acest site o să vă zică că serverul le stă plin însă serverul le stă plin doar pe perioada în care au boost, după ce va expira boostul serverul vă va sta gol ca înainte...

Vă mulţumesc că a-ţi citit acest articol şi vă mai aşteptăm pe la noi pentru a afla detalii şi despre alte site-uri de boosting cs !

Download Counter-Strike 1.6 Non-Steam 2015

2 comentarii:

  1. Pe hotz nu il mai satura nimica.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am dat 50 euro pe un boost lunar de la ei, plus 5 euro "configurarea sv pt boost" ce a constat in umblarea la mine in sv prin tw sau cu acces ftp de catte fondatorul boostului pentru nu stiu ce cacat setari...
    BOOSTUL nu baga playeri deloc, l-am tot stresat ca nu baga la care raspunsul lui a fost "Asa e primele doua saptamani, baga mai prost apoi baga full full full":)), porcarie, adica eu cumpar boost pe o luna ca sa-mi mearga 2 saptamani? Fmm de hoti, pe langa asta au niste restrictii la pluginuri de te caci pe tine, n-ai voie sa adaugi nici un fel de sunet, sau anumite mape, really?

    RăspundețiȘtergere