marți, 22 septembrie 2015

Boost-Cs.Ro

Boost-Cs.Ro

Boost-Cs.Ro

Site-ul boost-cs.ro a fost cumpărat de către cei de la hzone.ro . Cei de la hzone s-au gândit că o să atragă mai mulţi clienţi dacă vor avea propriul sistem de boosting şi au cumpărat domeniul boost-cs.ro (Nu ştiu de la cine au cumpărat domeniul însă s-au gândit bine cum să atragă clienţii ca să le cumpere serviciile afişate pe hzone.ro) .

Despre site-ul boost-cs.ro nu vă voi povesti multe pentru că nu prea sunt afişate pe internet multe informaţii despre acest site de boost însă vă pot spune că dacă veţi achiziţiona un server de la hzone.ro doar pentru a primi boost gratis de la ei veţi face o mare greşeală. Sistemul lor de boost nu oferă serverelor hostate mulţi jucători însă vă vor trimite jucători garantat chear ei au afişat această informaţie pe boost-cs.ro .

Jucătorii ce vor intra pe serverul vostru vor fi 99% Români.

Acest boost nu se cumpără ci se primeşte gratis la achiziţionarea unui server de cs ce are 32 sloturi de la hzone.ro

Eu sincer vă spun că nu se merită să cumpăraţi server de la hzone.ro doar pentru a primi boost gratis. Nu veţi avea serverul plin niciodata cu boostul oferit de ei (cred ca nici 10 din 32 nu îl veţi avea) plus că clasa respectivă a fost banată/refuzată pe urmatoarele site-uri de boost : gametracker.rs şi setmaster.ro 

Vă mulţumesc că a-ţi citit acest articol şi vă mai aşteptăm pe la noi pentru a afla detalii şi despre alte site-uri de boosting cs !

Download Counter-Strike 1.6 Non-Steam 2015

2 comentarii:

  1. Eu am firma de la ei imi tin serveru full va recoman cu incredere h-zone

    RăspundețiȘtergere
  2. What Are the Best Slots Machines to Play in 2021?
    Slots 크레이지 슬롯 games give you a great experience in the casino 오피주소 and you 골드머니 will have 12bet a fun time playing 바카라 게임 사이트 the game, and when you have done so,

    RăspundețiȘtergere