vineri, 14 august 2015

Css.Setti.Info

Css.Setti.Info

CSS.SETTI.INFO - Boost CS 1.6


Cei de la Css.Setti.Info deţin propriul lor masterserver ce este deschis din anul 2005 .

Despre iei nu prea ştiu multe însă din câte am auzit folosesc site-uri cu kit-uri de download CS 1.6 pentru a popula masterserverul.

Ei au 200 sloturi la boostul saptamanal si la boostul dinamic ce ţine chear şi 7 zile (depinde de numărul de servere boostate, dacă sunt bostate puţine servere poate să ţină boostul chear şi 10 zile) tot 200 sloturi . Cam 400 servere bostate însă pe lângă aceste 400 servere boostate, ei le dau voie deţinătorilor să adauge manual serverul în master şi întră jucători fără să îl boostaţi .

Setti nu mai poate ţine un server 20 din 32 ca înainte din cauza că vin jucători si boostează redirecte pentru a fura jucători din masterserver şi să îi bage in platformele lor de boosting.
Mai pe scurt: Cei ce au site-uri de boost se alimentează cu jucători de la ei şi setti nu îi banează pentru că lor le convine să aibă câţi mai mulţi clienţi .


Modalitatile de plata:
- Paypal
- Prin Sms

Jucatori trimişi:
- Jucatorii sunt 99% straini

Dacă doriţi să vă populaţi un server cu boost-uri de la ei trebuie să vă cumpăraţi un vps de 1 gb să băgaţi redirecte pe el după care îl bostaţi in setti pe cel puţin 5 porturi şi deabea atunci veţi observa că vă intră jucători pe server :) . Dacă bostaţi doar serverul dumneavoastră nu veţi avea mai deloc jucători pe server.

Vă mulţumesc că a-ţi citit acest articol şi vă mai aşteptăm pe la noi pentru a afla detalii şi despre alte site-uri de boosting cs !

Download Counter-Strike 1.6 Non-Steam 2015

Un comentariu: